20 ago 2013, 16:41

Предсказание 

  Poesía » De amor
835 0 23

Той ще дойде такъв -

по-различен от всички.

И за миг ще ме стресне  дори.

После тъмно, по дяволски ще ме обича,

чак додето и сам изгори.


Нека бъде за кратко. И само веднъж.

(Луд порой в непожъната  нива...)

Ще си тръгна със белег от истински мъж.

С този белег и Там ще съм  жива.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??