Той ще дойде такъв -
по-различен от всички.
И за миг ще ме стресне дори.
После тъмно, по дяволски ще ме обича,
чак додето и сам изгори.
Нека бъде за кратко. И само веднъж.
(Луд порой в непожъната нива...)
Ще си тръгна със белег от истински мъж.
С този белег и Там ще съм жива.
© Елица Ангелова Всички права запазени