Aug 20, 2013, 4:41 PM

Предсказание 

  Poetry » Love
834 0 23

Той ще дойде такъв -

по-различен от всички.

И за миг ще ме стресне  дори.

После тъмно, по дяволски ще ме обича,

чак додето и сам изгори.


Нека бъде за кратко. И само веднъж.

(Луд порой в непожъната  нива...)

Ще си тръгна със белег от истински мъж.

С този белег и Там ще съм  жива.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??