20 авг. 2013 г., 16:41

Предсказание 

  Поэзия » Любовная
849 0 23

Той ще дойде такъв -

по-различен от всички.

И за миг ще ме стресне  дори.

После тъмно, по дяволски ще ме обича,

чак додето и сам изгори.


Нека бъде за кратко. И само веднъж.

(Луд порой в непожъната  нива...)

Ще си тръгна със белег от истински мъж.

С този белег и Там ще съм  жива.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??