30 abr 2009, 17:52

Представи си 

  Poesía » De amor
615 0 17


Представи си, че всичко е минало
и че утре е ден като вчера.
Представи си, че днес ме е нямало
в твойта топла и бяла постеля!

Как се чувстваш? Уви, некомфортно.
Без любов да живееш е празно...
Да сглобяваш трошици нищожно,
на събрани останки от вятър.

Добре! ОК! Доволен ли си вече.
Накара ме във тебе да се влюбя.
Сега върви! Отивай си, човече,
нали навънка те очаква друга.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??