17 oct 2018, 2:56

Предупредително 

  Poesía » De amor
620 3 2

Не ме ухажвай с нежни думи,

не ми измисляй имена.

Очите ми са гладни пуми,

макар и с мигли на жена.

 

Походката ми дебне хищно,

усмивката ми е капан.

Да пробваш с мене е излишно,

особено такъв припрян.

 

Не се преструвам, нито крия,

че вълчи род ме е родил

и не бижу на мойта шия,

а трън в плътта ми се е впил.

 

Със мене просто се внимава,

отрано давам ти сигнал.

Виновна съм, че съм такава.

На мое място би ли си признал?

© Михаела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??