21 ago 2016, 16:04

Предупреждение 

  Poesía » De humor
271 0 1

Предупреждение

 

Разумът ми не е сгафил

след погълнатия градус:

Името ми не профил,

нито чувствата ми- статус.

 

И внимателно със лайкването!

Ако туй не разберете,

да предотвратите вайкането,

втори път го прочетете.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??