Предупреждение
Разумът ми не е сгафил
след погълнатия градус:
Името ми не профил,
нито чувствата ми- статус.
И внимателно със лайкването!
Ако туй не разберете,
да предотвратите вайкането,
втори път го прочетете.
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены