Aug 21, 2016, 4:04 PM

Предупреждение 

  Poetry » Humour
272 0 1

Предупреждение

 

Разумът ми не е сгафил

след погълнатия градус:

Името ми не профил,

нито чувствата ми- статус.

 

И внимателно със лайкването!

Ако туй не разберете,

да предотвратите вайкането,

втори път го прочетете.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??