9 dic 2015, 8:00

Прегръдка 

  Poesía » De amor
385 0 1

Всеки път, когато те видя и не те прегърна,

След това сънувам, че те прегръщам.

Толкова много искам,

А толкова много не ми стиска.

И сега заспивам отново,

За да сънувам, че те прегръщам.

 

Николина Згуровска

08.12.2015г.

 

 

 

 

© Николина Згуровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??