9 дек. 2015 г., 08:00

Прегръдка 

  Поэзия » Любовная
383 0 1

Всеки път, когато те видя и не те прегърна,

След това сънувам, че те прегръщам.

Толкова много искам,

А толкова много не ми стиска.

И сега заспивам отново,

За да сънувам, че те прегръщам.

 

Николина Згуровска

08.12.2015г.

 

 

 

 

© Николина Згуровска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??