Всеки път, когато те видя и не те прегърна,
След това сънувам, че те прегръщам.
Толкова много искам,
А толкова много не ми стиска.
И сега заспивам отново,
За да сънувам, че те прегръщам.
Николина Згуровска
08.12.2015г.
© Николина Згуровска Всички права запазени
Поздрав!