25 ene 2019, 0:28

Прекрасна 

  Poesía » Formas orientales
739 3 6

рокля от парашут
модна къща
първа дама

22.01.2017, 20.45 ч.

© Таня Чардакова Todos los derechos reservados

Това хайку е един от моите опити за летене!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??