25.01.2019 г., 0:28 ч.

Прекрасна 

  Поезия » Източни форми
730 3 6

рокля от парашут
модна къща
първа дама

22.01.2017, 20.45 ч.

© Таня Чардакова Всички права запазени

Това хайку е един от моите опити за летене!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??