Jan 25, 2019, 12:28 AM

Прекрасна 

  Poetry » East forms
731 3 6

рокля от парашут
модна къща
първа дама

22.01.2017, 20.45 ч.

© Таня Чардакова All rights reserved.

Това хайку е един от моите опити за летене!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??