Препокриване
Аз винаги те търся на разсъмване.
И все тъй жадно вечер те мечтая.
И ако им е отредено сбъдване,
то тутакси ще ти го завещая:
Ръцете ти пожари да подклаждат.
Загадъчна, все да ме преоткриват.
И устните, напукани от жажда,
за глътка обич да се препокриват.
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados
Аз и изпращам пет глътки вода от звезди огряна!