18 jul 2017, 13:38

Презареждане 

  Poesía » Filosófica
573 0 4

Усещам във себе си Черна Луна,

дълбоко във мене е скрита...

           В действителност - мога със лека ръка -

           Луната у теб да пречистя!

 

Аз имам в очите си мрачно небе,

с навъсени облаци сиви...

            Аз мога - в действителност съм убеден

            да ги направя красиви!

 

Аз имам в сърцето си буря и мрак,

неверие в своята сила...

             От моята вяра с готовност ще дам -

              сърцето ти да окриля...!

 

© Анжела Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??