Приижда рояк пеперуди,
очите ми са зелени.
Къде се загубих, Господи -
в самата градина Едем?
Нозете ми стъпват на меко -
тревата килим зелен е.
Ако си легна, ще стане
островче неизследвано.
С греховни устни ще пия
на смокините млякото.
© Христина Комаревска Todos los derechos reservados
разкошен стих...пеперудино ми е...