Jul 25, 2008, 10:03 AM

Приижда рояк пеперуди 

  Poetry » Love
646 0 1

Приижда рояк пеперуди,

очите ми са зелени.

Къде се загубих, Господи -

в самата градина Едем?

Нозете ми стъпват на меко -

тревата килим зелен е.

Ако си легна, ще стане

островче неизследвано.

С греховни устни ще пия

на смокините млякото.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??