25.07.2008 г., 10:03 ч.

Приижда рояк пеперуди 

  Поезия » Любовна
608 0 1

Приижда рояк пеперуди,

очите ми са зелени.

Къде се загубих, Господи -

в самата градина Едем?

Нозете ми стъпват на меко -

тревата килим зелен е.

Ако си легна, ще стане

островче неизследвано.

С греховни устни ще пия

на смокините млякото.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??