20 ene 2007, 7:28

Приказка за Любовта 

  Poesía
688 0 2

Срещнахме се съвсем случайно.
Сърцето ми заби силно.
Заби толкова силно,
че си помислих че ще умра.

Влюбих се сякаш като на шега,
но след време аз разбрах
че в плен съм аз на Любовта.
Любовта е чувство
така тайно
така непознато.

Не ми трябват очи,
защото тя не може да бъде видяна.
Не ми трябват ръце,
защото тя не може да бъде докосната.
Не ми стрябват крака,
защтото тя не може да бъде догонена.
Не ми трябва дори и език,
за да изрека името й.
Трябва ми само едно сърце,
защото тя единствено
може да бъде почувствана.

Усети как душата ми лети,
и ти ще разбереш
че роден съм аз за теб.
Виж как очите ми пламтят,
и ти ще разбереш
че искрени са те.
Почувствай как сърцето ми
от обич то тупти,
и ти ще разбереш
че в тебе влюбен аз съм до уши.

© Янко Китов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??