21 jul 2013, 22:29

Приказки за добро утро 

  Poesía » Otra
1045 1 24

Не искам приказки за лека нощ,

тях вече наизуст ги зная -

със хепиенд, тридневна мощ,

обичам приказки след края,

които да започват след

онези светли изпълнения,

готова съм да бъда с теб,

е, слушам твойто продължение…

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??