Jul 21, 2013, 10:29 PM

Приказки за добро утро 

  Poetry » Other
1047 1 24

Не искам приказки за лека нощ,

тях вече наизуст ги зная -

със хепиенд, тридневна мощ,

обичам приказки след края,

които да започват след

онези светли изпълнения,

готова съм да бъда с теб,

е, слушам твойто продължение…

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??