21 июл. 2013 г., 22:29

Приказки за добро утро 

  Поэзия » Другая
1052 1 24

Не искам приказки за лека нощ,

тях вече наизуст ги зная -

със хепиенд, тридневна мощ,

обичам приказки след края,

които да започват след

онези светли изпълнения,

готова съм да бъда с теб,

е, слушам твойто продължение…

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??