24 feb 2018, 8:45

Пристанище 

  Poesía » Otra
356 5 14

В началото

на Щастието

беше Ти-

стихийно бедствие;

човешко обещание.

Бе сбрал успеха

на усърдните си дни

и търсеше

(за себе си и тях,)

пристанище.

 

Да,

корабът

със белите платна

създаден бе

да акостира, плава

и отплава.

Шуми и плиска се

човешкото море.

Над дъното си

в края си застава.

 

А,

Аз и Ти,

обикнахме солта

в картината на битието.

Това е.

Рамката мълчи.

Същественото,

казват,

се усеща

със сърцето.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??