10 jul 2008, 9:37

Пристъпвам в храма 

  Poesía » Filosófica
582 0 5

Пристъпвам в храма,

а Христос кърви.

Разпятието е за двама.

От богомолските сълзи

едва ли става по-отрадно.

Безгласно моли (знам защо)

за милосърдие призваните.

От гняв до прошка има праг.

А покаяние?...

© Христина Комаревска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??