10.07.2008 г., 9:37 ч.

Пристъпвам в храма 

  Поезия » Философска
581 0 5

Пристъпвам в храма,

а Христос кърви.

Разпятието е за двама.

От богомолските сълзи

едва ли става по-отрадно.

Безгласно моли (знам защо)

за милосърдие призваните.

От гняв до прошка има праг.

А покаяние?...

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??