Jul 10, 2008, 9:37 AM

Пристъпвам в храма 

  Poetry » Phylosophy
583 0 5

Пристъпвам в храма,

а Христос кърви.

Разпятието е за двама.

От богомолските сълзи

едва ли става по-отрадно.

Безгласно моли (знам защо)

за милосърдие призваните.

От гняв до прошка има праг.

А покаяние?...

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??