3 ene 2007, 13:49

Притихна гората предесенно 

  Poesía
623 0 12

 Притихна гората предесенно.
В мен пеят птиците влюбено!
Обагрени клоните в златно
от залеза пиеха жадно!
Протегнах ръка, да помилвам
на слънцето дъха по листата...
докоснах лъчи и преглъщам,
на залеза тих красотата!
Усмихвам се! Така ми е хубаво!
Притихвам и аз от възхита!
Сред клони и листи  е есенно,
а в златно усмихва се залеза!
--.08.2006.г

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??