24 jul 2011, 17:06

Привет, живот 

  Poesía » Otra
483 0 3

 

На шестдесетгодишния ми юбилей

 

 

Не си кой знай с какво заслужил

възторжения ми привет.

Единствено,

че си ми служил,

макар с измени - до шейсет.

 

Ти малко даде, много взе ми,

но пак признателна ти бях.

Създава ми

безброй проблеми,

благодаря ти - и за тях.

 

Те тъй духа ми закалиха,

та срещам всичко мълчешком...

Самотна старост,

старост тиха,

добре дошла - във моя дом!

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??