18 ene 2013, 18:48

Привилегия-човек 

  Poesía » Otra
393 0 2

 

           ПРИВИЛЕГИЯ-ЧОВЕК

 

Тази привилегия-човек

пази я стрктно от омраза,

за нея няма читав лек,

разяжда те като проказа.

 

До кости те оглозгва, скелет

душата ти остава и крещи

за онази изживяна прелест,

когато сбъдвал си мечти.

 

Със обич, красота и вяра

в доброто и във вечността

сърцето ти ликувало без мяра

в безгрижие и свобода.

 

С любов и свобода в душата

достойно носил името човек

и че с обич е безсилна самотата

да те рани за в бъдеще за век.

 

Затуй обичай и не се жали.

Не се страхувай, че ще даваш,

дори в замяна да не получаваш -

помни, щастието е - да се раздаваш.

 

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??