30 jul 2006, 16:55

Приятел 

  Poesía
1310 0 5

                                                                     На моите приятели, които ми носят най-голямата радост

Колко е странно това -
за миг може да си на дъното
или пък на върха;
може да летиш заедно с облаците
или пък да потъваш с капките в калта;
може да умираш с откъснатите цветя
или пък да живееш като небесна някоя звезда;
може да се радваш на майските цветя
или пък да скърбиш, когато не ги намираш в житните нивя.
Но винаги със тебе има поне една душа -
приятел, който те обича
и не би те оставил сам за нищо на света.

© Суси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??