Покушение над себе си извърших.
Предадох себе си без свян...
Без даже някой да ме моли,
самонаказах се аз сам.
От колко време,
даже и не помня.
Вече аз съм друг човек.
Пречупих се...
защото ми омръзна.
С години да се боря за любов...
И не защото не намерих любовта.
А защото до себе си я задържах.
Тя овяхна и пред мене се пречупи.
Скърши свойте криле...?
И отказа да зарадва
моето изстрадало сърце.
Аз тогава промених се.
Осъзнах се и реших!
Пуснах я да отлети...
Да намери любовта си
и със нея тя да разцъфти.
Във мене се засели самотата.
Това така ме промени...
Предадох себе си защото,
любовта ме укрили!!!
© Ангел Todos los derechos reservados