2 июл. 2014 г., 20:12

Признание 

  Поэзия » Другая
298 0 2

Покушение над себе си извърших.

Предадох себе си без свян...

Без даже някой да ме моли,

самонаказах се аз сам.

От колко време,

даже и не помня.

Вече аз съм друг човек.

Пречупих се...

защото ми омръзна.

С години да се боря за любов...

И не защото не намерих любовта.

А защото до себе си я задържах.

Тя овяхна и пред мене се пречупи.

Скърши свойте криле...?

И отказа да зарадва

моето изстрадало сърце.

Аз тогава промених се.

Осъзнах се и реших!

Пуснах я да отлети...

Да намери любовта си

и със нея тя да разцъфти.

Във мене се засели самотата.

Това така ме промени...

Предадох себе си защото,

любовта ме укрили!!!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Маги от сърце.Надявам се че ще го намеря.Поздрави!!!
  • носиш я в сърцето си, тази голямата любов...
    а тя ще ти се отблагодари със щастие...
    бъди... и поздрав за хубавото
    стихотворение, от сърце..
Предложения
: ??:??