15 abr 2019, 1:22

Признание 

  Poesía » De amor
391 0 0

Обичам те в горещи дни
и нощи,
в летен зной.
Обичам те в бури
мощни
и в покой.
Отдавам ти душа
и тяло,
така отпусната,
на теб изцяло.
Обичам те в свойта младост,
и в залеза на дните.
Обичам те в дълбока ярост, 
в уюта на мечтите. 
И ще те обичам вечно
непокорна, 
раздирана от вопли. 
Мълчаливо ще треперя,
неспособна
да открия друга обич
да ме стопли.

© Ваня Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??