3 jun 2017, 9:27

Призрачни вълци... 

  Poesía » Filosófica
692 0 8

В тишина и мрак е потопена покъртената ми душа,

а бурята навън грозно тресе черни, потъмнели небеса...

 

Мълнии далечни, чуват се близко.

Мислите са мрачни, погледът- изпепелен.

Тътен и гръм, чува се от далеч и изниско.

В мрака спотайва се вълк самотен, от живота победен...

 

И шепти ли, шепти черното създание в ноща:

"Колко ли още, колко безумни, безкрайни теглила?

 

Бих се с вятърни мелници,

бих се с призрачни вълци...

Но нивга не постигнах любов и свобода.

Отчаянието впи в сърце ми своите ужасяващи крила...

 

И болката беше титанична.

Заблудата ми сляпа беше смешна, но трагична.

 

Вярвах, че се боря за късче слънце, късче свобода.

Но грозната истина е, че само гонех вятъра.

И да, мечтаех да го победя...

Да надделея над призрачните вълци, оковали ми сърце,

да погледна към небето с прочистена душа и горди рамене...

 

Но самата аз съм вълк небесен, вечен във света,

самата аз ще бъда докрай една нестихваща поройна свобода.

Която в сърце си носи тихи вопли и трагична светлина,

която знае що е обич, що е, и борба..."

 

© Dark Shadow Todos los derechos reservados

Свободата е сестра на самотата!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Papalisimo не знам кой може да е любимият ти цитат, може би това е "Свободата е сестра на самотата" или не знам? Иначе благодаря за хубавите коментари Поздрав!
  • Много прозорливо и силни чувства! Поздрави, Шадоу!
  • Търси и ще намериш, любимия ми цитат
  • Надявам се някой ден да видя слънцето и да се измъкна от мрака! Благодаря за хубавите коментари!
  • Толкова си млад, а толкова дълбоки размисли и чувства! Поздравления, Дарк!
  • Излез от нощта,за да посрещнеш изгрева на зората!Там живее истински любовта и свободата!
  • Благодаря много! Поздрави и на теб!
  • Хареса ми, Шадоуче, особено края. Пишеш с много чувство.
    Поздрави и хубав ден.
Propuestas
: ??:??