11 abr 2017, 13:52

Продължение... 

  Poesía » Civil
348 0 0

146/Аз помня мойте първи стъпки,

 направени във шести клас

и преживяните от мене тръпки,

прохождането между нас.

Началото за мен бе трудно,

С таланта ми спящ непробудно,

без опит който имам днес

и без надежда за прогрес.

Как бягаха добрите рими!

Аз  търсех ритъма си скрит...

За щастие бях  упорит!

Мечтите ми неповторими!

За радост и във този ден,

дойде и любовта при мен!

 

© Hristo Slavov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??