11.04.2017 г., 13:52 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
343 0 0

146/Аз помня мойте първи стъпки,

 направени във шести клас

и преживяните от мене тръпки,

прохождането между нас.

Началото за мен бе трудно,

С таланта ми спящ непробудно,

без опит който имам днес

и без надежда за прогрес.

Как бягаха добрите рими!

Аз  търсех ритъма си скрит...

За щастие бях  упорит!

Мечтите ми неповторими!

За радост и във този ден,

дойде и любовта при мен!

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??