146/Аз помня мойте първи стъпки,
направени във шести клас
и преживяните от мене тръпки,
прохождането между нас.
Началото за мен бе трудно,
С таланта ми спящ непробудно,
без опит който имам днес
и без надежда за прогрес.
Как бягаха добрите рими!
Аз търсех ритъма си скрит...
За щастие бях упорит!
Мечтите ми неповторими!
За радост и във този ден,
дойде и любовта при мен!
© Hristo Slavov All rights reserved.