Там горе някога, далече в Рая,
високо в облаците над земята,
Адам и Ева... най-накрая
опитали от ябълката на змията.
Плодът бил пълен с много грях
и забранен във райските градини
и Господ ги прогонил в своя гняв
да страдат на земята със години.
И заживели хората със лошо и добро
за греховете си започнали да страдат,
но Бог смилил се, пратил им любов
и вярата им дал като награда.
Но Господ бил и мъдър, и жесток.
С проклятие човека той наказал,
обрекъл всички хора на любов,
а после ги дарил и със омраза.
А хората повярвали на Господ Бог,
заклели се във Святото Разпятие.
Те почнали да страдат за любов,
така до днес се молим за "Проклятие"!
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados