***
Тази пролет дето трябва
да е пълна със поезия,
с топъл вятър, цветове
и със пчели...
Тази пролет
всъщност е амнезия
за отминалата ни
любов,
нали?
10.04.2013 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados