12 feb 2011, 20:33

Пролетно събуждане 

  Poesía » De amor
660 0 6

Ще дойде пролетта. Ще я дочакам.

През зимата така и не успях

да се отърся от студа и полумрака

и чувствата посипах с сняг.

 

Усмихне ли се първото кокиче,

роди ли се кристалната роса,

с воал от светлина ще се закича

и ще потърся с устни любовта.

 

Щом дойде пролетта и аз ще се събудя.

И обичта ми ще лети към теб.

Едно в едно връз цветната постеля

ще те целуна с пролетен куплет.

© Весела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??