15 ago 2008, 22:46

Прошепнато 

  Poesía » De amor
489 0 6






Прошепнато

Малки човеко, ела на света,
 отдавна те чакаме с мама!
Да остави и твойта пета,
 тонове в общата гама!

05 -- 08. 08. 2008 г.

Прага

На 09. 08. 2008 г.
ни се роди син -- Александър!
Благословен да Е Господ!

© Станимир Тахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??