Aug 15, 2008, 10:46 PM

Прошепнато 

  Poetry » Love
488 0 6






Прошепнато

Малки човеко, ела на света,
 отдавна те чакаме с мама!
Да остави и твойта пета,
 тонове в общата гама!

05 -- 08. 08. 2008 г.

Прага

На 09. 08. 2008 г.
ни се роди син -- Александър!
Благословен да Е Господ!

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??