15.08.2008 г., 22:46 ч.

Прошепнато 

  Поезия » Любовна
486 0 6






Прошепнато

Малки човеко, ела на света,
 отдавна те чакаме с мама!
Да остави и твойта пета,
 тонове в общата гама!

05 -- 08. 08. 2008 г.

Прага

На 09. 08. 2008 г.
ни се роди син -- Александър!
Благословен да Е Господ!

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??