29 ene 2011, 14:31

Прошепни ми на шепота 

  Poesía » De amor
625 0 8

Прошепни ми на шепота

(по Аленушка Вергунова)

Прошепни ми на шепота...
Вдишай дългото ехо...
Смени нотите по влажния пясък...
Колко е близко шепа във шепа?!
Ние сме заедно, чак до крясък...
Ний сме далече,
а със стих си прерязваме вените...
тихо се галим, целим сърцето - мишена...
Разсичаме с обич туй недостигащо Време...
Не ни трябват думи...
Душите не влизат в клише...
Прошепни ми на шепота...
Впий се подкожно със сняг...
Крилете ти пърхат и божествен е трепетът.
Два чифта криле, едно оригами и бяг...
Прошепни ми на шепота...
По-близки да бъдем не е невъзможно...
Едно босо момче по плажа рисува сърца.
Едно босо момче гледа нанейде тревожно.
Пяна цепи скалата и потича сълза...

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??