Jan 29, 2011, 2:31 PM

Прошепни ми на шепота 

  Poetry » Love
624 0 8

Прошепни ми на шепота

(по Аленушка Вергунова)

Прошепни ми на шепота...
Вдишай дългото ехо...
Смени нотите по влажния пясък...
Колко е близко шепа във шепа?!
Ние сме заедно, чак до крясък...
Ний сме далече,
а със стих си прерязваме вените...
тихо се галим, целим сърцето - мишена...
Разсичаме с обич туй недостигащо Време...
Не ни трябват думи...
Душите не влизат в клише...
Прошепни ми на шепота...
Впий се подкожно със сняг...
Крилете ти пърхат и божествен е трепетът.
Два чифта криле, едно оригами и бяг...
Прошепни ми на шепота...
По-близки да бъдем не е невъзможно...
Едно босо момче по плажа рисува сърца.
Едно босо момче гледа нанейде тревожно.
Пяна цепи скалата и потича сълза...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??