11 mar 2008, 15:21

Прощавам ти 

  Poesía » De amor
629 0 2
Днес, във този тъжен ден,
аз парченца от сърцето си събирам.
Спомням миговете ти със мен,
но при мен не те намирам...

Всичко свърши толкова отдавна.
Време е напред да продължа.
Спомен ми е, бяхме двама,
но нима аз още ти дължа?

Защото искам да си спомниш
кой кого накрая нарани!
Дано със нещо истинско да ме запомниш...
Прощавам ти! Дано простиш си ти!

29. 01. 08 г.

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??