Mar 11, 2008, 3:21 PM

Прощавам ти 

  Poetry » Love
628 0 2
Днес, във този тъжен ден,
аз парченца от сърцето си събирам.
Спомням миговете ти със мен,
но при мен не те намирам...

Всичко свърши толкова отдавна.
Време е напред да продължа.
Спомен ми е, бяхме двама,
но нима аз още ти дължа?

Защото искам да си спомниш
кой кого накрая нарани!
Дано със нещо истинско да ме запомниш...
Прощавам ти! Дано простиш си ти!

29. 01. 08 г.

© Валентина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??