29 mar 2009, 0:07

Прости, Любов... 

  Poesía
867 0 34

       Прости, Любов...


Ти обичаш заоблени форми,
аз обичам умели мъже,
ти не знаеш задръжки и норми,
аз не знаех, че имам сърце...

Ти обичаш Любови лавини,
аз обичам леда да топя,
ти по пистата мина-замина,
друг препуска по твойта следа...



© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??